Skincare

İstanbul Kış Bahçesi

Günümüzde bulunduğu ortamda dört mevsim güneşin tadını çıkarmak isteyenler için en iyi çözüm kış bahçesidir. Bazı nargilecafe ve cafeteryalar kış bahçesi projelerimiz ile doğal ışığın verdiği aydınlık ve havadar ortamda huzur veren atmosferini yakalayabilmektedir.

Kış bahçesinin tasarımı ve kullanım alanının belirlenmesi tamamen birlikte oluşturulan projeye uygun olarak belirlenir. Kış bahçesini oluşturulmasında çelik konstrüksiyon veya alüminyum malzeme kullanılarak darbeye ve her türlü mevsim koşuluna yüksek mukavemet gösteren camlar kullanılır.

Kış bahçesi tasarımında ısı yalıtımına büyük önem vermekteyiz. Her mevsimde oluşacak hava koşullarında güvenle kullanabileceğiniz kış bahçeniz olsun istiyorsanız bize ücretsiz keşif hattımızdan ulaşınız.

İstanbul kış bahçesi alanında uzun yıllar hizmet vermiş, önemli mimari projelere imza atmış lider firmayız. Cam Balkon Tamir Servisi açık olan bahçenizi kaplayarak kışın da kullanılmasını sağlar. Kış bahçesi evinizin veya villanızın bahçesine uygulandığında yapınızın aurasına değer katar. Toplu oturum alanları için ekonomiktir ve hatırı sayılır müşteri kitlesi oluşturur.

Adresimiz

Hürriyet Mahallesi Kadıoğlu Sokak No: 8b Bahçelievler - İstanbul

Servis : 0534 312 5696

info@cambalkontamirservisi.com