Küpeşte Tamir Servisi

Küpeşte Tamir Hizmetimiz

Bahçelievler Küpeşte Tamiri

Bahçelievler Küpeşte Tamiri

Bahçelievler Küpeşte Servisi alüminyum ve cam küpeşte imalatı ve tamirinde yıllarının deneyimiyle hizmet üretmektedir. Merdiven ve cam korkuluk taleplerinize firmamızdan garantili hizmet alabilirsiniz. Firmamız Bahçelievler'de sayısız ev ve ofislerde ve kamu kuruluşlarında paslanmaz merdiven korkuluğu montajı referansına sahiptir.

Merdivenlere, balkonlara, teraslara ve yapıların birçok bölümüne, emniyeti sağlamak için yapılan dekorasyona küpeşte denir. Alüminyum profiller kullanılarak yapılan uygulamaya alüminyum küpeşte denir. Gerek güvenlik gerekse estetik amaçlı uygulanan küpeşteler alüminyum, ahşap ya da ferforje malzemelerinden yararlanılarak üretilerek çeşitlilik gösterebilmekte, giriş alanları ve balkonlara dekoratif zevkinizi yansıtabilme imkanı sunmakta ve konutlarınıza değer katmaktadır.

Küpeşte, korkuluk kelimesi ile eş anlamlıdır. Kullanıldığı alana hoş bir görünüm katan küpeşteler, alüminyum olduğu gibi ahşap, demir ve plastik de olabilir. Alüminyum küpeşte diğer küpeşte uygulamalarından farklı olarak de montajdır. Yani profilleri parça bir şekildedir. Daha sonra bu profiller vida ile birbirine tutturularak oluşturulur. Alüminyum küpeşteler, merdivenlerde, balkonlarda, bina girişlerinde, asma katlarda, bahçelerde, havuz kenarlarında ve teraslarda rahatça uygulanabilir.

Küpeşte uygulamalarını dar, hareket edilecek alanı kısıtlı olan fakat evinize estetik görünüm katacak Fransız balkon korkuluk şeklinde kullanabileceğiniz gibi konut girişleri ve çatı parapetlerinizde de tercih edebilirsiniz.

cambalkontamirservisi.com olarak, balkona, merdivenlere veya işyerinize en uygun küpeşte, merdiven korkuluk, merdiven küpeşte, balkon korkuluk taktırabilirsiniz. Firmamız, küpeşte aksesuar imalatı ve küpeşte korkuluk sistemleri montajı, doğrama seçimini sağlamak, en estetik ve modern modeli bulmak için size geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermektedir.

YERİNDE DOĞRAMA ÖLÇÜLERİ ALMAK VE FİYATLANDIRMA İÇİN BİZİ ARAYABİLİRSİNİZ. Küpeşte Servisi 0534 312 56 96

İmalat, bakım ve onarım hizmeti verdiğimiz hizmet alanlarımızda bize telefon veya e-mail yoluyla ulaşabilirsiniz. Firmamızdan ücretsiz keşif ve fiyatlandırma talep edebilirsiniz. Küpeşte tamiri işinde uzman bir ekip ile hizmetinizdeyiz. Bizi arayın istediğiniz küpeşte ustası ayağınıza gelsin.

Adresimiz

Hürriyet Mahallesi Kadıoğlu Sokak No: 8b Bahçelievler - İstanbul

Servis : 0534 312 5696

info@cambalkontamirservisi.com